τα πάντα ξεκινάνε από τα παπούτσια!

Παπούτσια

Γιατί οι γυναίκες αγαπούν τα παπούτσια;

Τι καλύτερο από ένα καινούριο ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες για να σε ανεβάσει ψυχολογικά. Ο λόγος που αγαπάμε να αγοράζουμε παπούτσια είναι ότι μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα.
Τα παπούτσια είναι το καλύτερο προϊόν αλλαγής διάθεσης που υπάρχει στην αγορά! Αν νιώθεις πεσμένη ή κουρασμένη ή βαριέσαι, πάρε αγκαζέ την κολλητή σου και πηγαίνετε μια βόλτα στα μαγαζιά.
Υπάρχουν πέντε είδη παπουτσιών. Η επιλογή του είδους μπορεί να περιγράψει τόσο την διάθεση στην οποία βρίσκεσαι όσο και την προσωπικότητα που θέλεις να προβάλλεις προς τα έξω.

Ψηλοτάκουνα
Όλες οι γυναίκες αγαπούν τα ψηλοτάκουνα. Εκτός ότι μακραίνουν το πόδι, αισθάνεσαι ευθύς αμέσως σαν μοντέλο πασαρέλας. Επίσης έχουν χαρακτηριστεί σέξι από όλους!

  Πλατφόρμες
  Οι πλατφόρμες φαίνεται ότι ήρθαν για να μείνουν. Τα τελευταία χρονια έχουν γίνει απαραίτητο κομμάτι κάθε γυναίκας…. οι πλατφόρμες είναι ο πλέον ασφαλής τρόπος να φοράς ψηλά τακούνια. Τέλεια επιλογή για βόλτες και για τις διακοπές σου! Μπορείς να τα φορέσεις και να περπατήσεις σε οτιδήποτε έδαφος, με τρύπες ή με λακούβες

   Μπαλαρινέ
   Ένα ζευγάρι μαύρα μπαλαρινέ παπουτσάκια κρύβεται πάντα κάπου στην παπουτσοθήκη μας, γλυκό, θηλυκό κι άνετο…Δηλώνουν απλότητα και θηλυκότητα “παντός καιρού”. Προσοχή όμως. Όσο απλό κι αν φαίνεται, καλό είναι να αποφεύγεται αν οι αστράγαλοι δεν είναι λεπτοί.

    Μοκασίνια
    Χωρίς πολλή προσπάθεια τα μοκασίνια ήταν πάντα μέρος της ζωής μας απο τα παιδικά μας χρόνια.Με την διαφορά ότι τώρα έχουν πιο ρομαντικό χαρακτήρα κι ας μην ξεχνάμε ότι είναι φοβερά άνετα, κάτι που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας που και που.

     Μπότες
     Απαραίτητο κομμάτι για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, είτε με τακούνι είτε χωρίς παραμένουν απόλυτα θηλυκές και ακαταμάχητες.

       

      Recommended