τα πάντα ξεκινάνε από τα παπούτσια!

Παπούτσια

Christian Louboutin, πως να ξεχωρίσεις τις απομίμηση γόβες από τις αυθεντικές

Και έφτασαν οι νέες σας γόβες Christian Louboutin που παραγγείλατε από το διαδίκτυο ή σας έκαναν δώρο, αλλά πως θα σιγουρευτείτε ότι είναι αυθεντικές και όχι μαϊμού; Πολλές φορές η αντιγραφή ενός ζευγαριού Christian Louboutin είναι τόσο καλή που θα πρέπει να δώσετε βάσει στις λεπτομέρειες.

christian-louboutin-paris1 από το κουτί. Το κουτί θα πρέπει να γράφει στο κέντρο με λευκά γράμματα Christian Louboutin και το Paris να είναι κοντά στην κάτω δεξιά γωνία και όχι κοντά στην μάρκα. Στα πλάγια θα πρέπει να υπάρχει ταμπέλα με το σήμα του Christian Louboutin που να έχει πάνω της το ευρωπαϊκό νούμερο παπουτσιού, το όνομα του μοντέλου και τον κωδικό SKU με το barcode.
christian-louboutin-peep-toe-new-in-box-multi-color-glitter-pumps-537314

christian-louboutin-Dust-Bags

2 προστατευτικές σακούλες. Τα αυθεντικά ζευγάρια παπουτσιών Christian Louboutin πάντα συνοδεύονται από ένα ζευγάρι κόκκινες υφασμάτινες προστατευτικές σακούλες για να μπαίνουν τα παπούτσια σας όταν δεν τα φοράτε και να μη σκονίζονται. Οι αυθεντικές Christian Louboutin Dust Bags είναι φτιαγμένες από καλής ποιότητας ύφασμα, έντονα κόκκινο και με το σήμα της εταιρείας στο κέντρο και οριζόντια. Πολλές απομιμήσεις το έχουν διαγώνια και το χρώμα τους είναι σαν να έχει εκτεθεί στον ήλιο.

 

christian-louboutin-undersole3 Κόκκινες σόλες. Σήμα κατατεθέν οι κόκκινες σόλες για τον Christian Louboutin και μια έξτρα βοήθεια για να καταλάβουμε εάν το ζευγάρι που έχουμε στα χέρια μας είναι αυθεντικό ή όχι. Στα γνήσια Christian Louboutin οι σόλες έχουν πάντα ένα φωτεινό κόκκινο χρώμα με γυαλιστερό φινίρισμα. Στις αντιγραφές οι κόκκινες σόλες έχουν μια βαθύτερη κόκκινη απόχρωση και τείνουν να έχουν ένα ματ φινίρισμα παρά γυαλιστερό. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή και στα γράμματα που είναι χαραγμένα στο κόκκινο πέλμα. Ένα αυθεντικό Christian Louboutin θα έχει σαφώς το “Christian Louboutin”, το “Made in Italy”, και το ευρωπαϊκό μέγεθος. Πολλές φορές τα ψεύτικα τα παπούτσια θα έχουν τη λέξη “MadeInItaly” ως μία λέξη, χωρίς κενά. Τέλος, το πάνω μέρος του «L» που βρίσκεται σε ένα αυθεντικό Christian Louboutin παπούτσι έρχεται σχεδόν σε επαφή με το υπόλοιπο “L”. Στο αντίγραφο το “L” δεν θα αγγίξει το σώμα του γράμματος και θα υπάρχει κενό στο ενδιάμεσο.

fake-card

4 κάρτα αυθεντικότητας. Εδώ αναζητούμε να μην έχει! συνήθως οι αντιγραφές των Christian Louboutin έρχονται με πλαστικές κάρτες αυθεντικότητας, όμως τα αυθεντικά Christian Louboutin δεν έρχονται ποτέ με κάρτα αυθεντικότητας ή βιβλιαράκια!

δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στην κατηγορία

    Recommended