τα πάντα ξεκινάνε από τα παπούτσια!

Casual, Παπούτσια

Camper παπούτσια γυναικεία, η ιστορία τους από το 1877 έως τις μέρες μας

Ο Antonio Fluxà, ένας τσαγκάρης από την Μαγιόρκα, ίδρυσε την εταιρεία πρόγονο της Camper το 1877. Ο Fluxà ταξίδεψε στην Αγγλία με την ελπίδα να μάθει πώς να αναπτύξει νέες μεθόδους βιομηχανικής παραγωγής των παπουτσιών. Μετά την επιστροφή του, προσλαμβάνει εργαζόμενους από το νησί της Μαγιόρκα και τους έβαλε να δουλέψουν σε καινοτόμα μηχανήματα. Ο γιος Fluxà, Lorenzo πήρε αργότερα τη σκυτάλη από τον πατέρα του.

Μετά το θάνατο του Φράνκο το 1974, η Camper κατασκευάζει υποδήματα που τοποθετούνται στο νέο φιλελεύθερο τρόπο ζωής που είχε προκύψει. Το 1975, ο εγγονός Αντόνιο Fluxà του, Lorenzo, εντάχθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση και δημιουργήθηκαν τα παπούτσια Camper. Το 1981 ανοίγει το πρώτο κατάστημα Camper στη Βαρκελώνη. Και το 1992 έγινε διεθνής, κυρίως στην Ευρώπη με καταστήματα στο Λονδίνο, το Παρίσι και το Μιλάνο, κι αργότερα στην Ιαπωνία, την Ταϊβάν και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής μέσα στο 2000.

Η εταιρεία παραμένει ακόμα οικογενειακή και απασχολεί πια πάνω από 1.000 άτομα.
camper_producto
Παπούτσια γυναικεία Camper αρχίζουμε να βλέπουμε στην νεότερη ιστορία της εταιρείας με το μοντέλο bogart το 1977.

Τα παπούτσια Camper για την γυναίκα  δεν απλά ένα παπούτσι, αλλά περισσότερο ένα στυλ, μια φιλοσοφία ζωής, ένας τρόπος σκέψης κι ένας τρόπος για την κατασκευή υποδημάτων. Είναι ένας τρόπος για να το περπάτημα! Το Camper για την γυναίκα προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων, που είναι το άμεσο αποτέλεσμα της δέσμευσης της για συνεχή δημιουργικότητα . Τα παπούτσια Camper είναι άνετα, χρήσιμα, λειτουργικά και ευέλικτα. Η Camper κάνει παπούτσια για περπάτημα, αλλά την ίδια στιγμή, η Camper κάνει παπούτσια για την φαντασία, την καινοτομία και την διασκέδαση, με μια σαφή μεσογειακή γεύση, δημιουργικά και πρωτότυπα όπως η γυναίκα.

Αγοράστε γυναικεία παπούτσια Camper από τα καταστήματα Καλογήρου και MyShoe.gr.

    Recommended